Bagdel med fordel.

17 okt

I den forgangne uge, har bette fået een på opleveren!

Han havde klaget over mavesmerter der kom og gik gennem flere dage. I tirsdags fik han så en akut tid hos lægen. Hun trykkede, lyttede og kiggede. Konklusionen var: Han skal indlægges i Randers, pronto!

Så gik det ellers over stok og sten.
Der blev hurtigt pakket en taske med det mest nødvendige og husbond agerede ambulance. Da vi ankom til børneafdelingen, blev bette igen undersøgt og vi blev anvist et sted at sove.
Husbond og ældste vendte næsen hjem igen.

Her skal jeg indskyde, at bette ikke har prøvet at være indlagt før. At være midtpunkt for de hvidkitlede autoriteters bekymring, var helt fantastisk!
Og underet ville ingen ende tage: Der var kold saft og juice ad libitum (med isterninger!!!); pandekager til dessert efter aftensmaden; masser nyt og spændende legetøj og bøger; hospitalsklovn der underholdt i flere timer….
(Hospitalsklovnen var dog kun en 95% succes, fordi den havde bryster og det var, ifølge bette, HELT forkert! Han blev dog bestukket med 4 ballondyr og katastrofen blev således minimeret).

Vi var indlagt i et døgn og konklusionen på bettes mavebøvl var forstoppelse. Der har ikke været yderligere smerter siden vi kom hjem og bette har vist fattet, at det er rimelig fornuftigt at frekventere dasset, når trangen melder sig.


4 kommentarer to “Bagdel med fordel.”

 1. Bente hos 22:26 #

  Ja, det var da søreme én på opleveren! Godt, at der ikke var andet galt. Men det kan jo også være svært at huske at komme på das, hvis der sker en masse omkring en ;-). Godt, han har set ‘lyset’.

 2. Bibbi hos 23:38 #

  Præcis, Bente! Problemet er at han så frygtelig nødig vil gå glip af noget, men sådan er det vist med de fleste poder i den alder 😉

 3. jensdrejer hos 19:57 #

  Haha – jeg holder med Bette! Klovner med bryster duer ikke! 😆
  Spøg til side: god at det ikke var alvorligt! 😀

 4. Bibbi hos 20:08 #

  Jeg kræver klovne-ligestilling! 😉

  Ja, godt det ikke var alvorligt, Jens 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: