Tebaws.

18 okt

Så er ferien forbi. Finito; over and out; hasta la vista; versvunden……. Ja ja, så er det vel heller ikke værre!! Du er jo for fanden førtidspensionist Bibbi!!! Jøsses….. Jamen, problemet er jo at de andres liv fortsætter. Jeg forventes stadig at vaske tøj, kramme, gøre opmærksom på kritiske 11-taller, købe ind og servere varm mad = være mor. De ville nok glo lidt hvis jeg sagde op! Ergo er ferien forbi. Eller hva? Jeg har vel egentlig osse været mor i min ferie? ( Ringer lige til fagforeningen imorgen…).

Den ældste søn havde fødselsdag i ferien. Han blev 8. 8!!! Det betød selvfølgelig at der blev holdt fest med lagkage, flag og gaver, som det sig hør og bør. Men imorgen, når han vender tilbage til skolen, skal der hygges med klassen. Så jeg har bagt en stor chokoladekage, der skal læsses til med slik, flag og lys. Dertil serveres rød saft og nøje udvalgte lege – jow jow, det er en meget alvorlig sag at blive 8 år. 8!!!

Dagen byder osse på spejder-møde, indkøb, bankforhandlinger, samtale i børnehaven, lægebesøg + det løse. Tingene har det med at hobe sig op iløbet af en ferie. Men det er alligevel helt ok. Det kan altså osse blive for stille…..

 

magnificent_monday-6477

En kommentar to “Tebaws.”

  1. Kilroy hos 04:09 #

    Wææælkomn tilbage på pinden !!
    Og teløk med bettemand – ja, det er big time at blive 8 – godt det bliver taget alvorligt 😉
    Mandagshilsner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: